ANKARA / MAMAK - Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin büyük ve kahraman önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü; aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde hasret, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ata'mızın aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, her 10 Kasım’da, tüm ülkede olduğu gibi okulumuzda da anma töreni düzenlendi. Tören, öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla okulumuz bahçesi ve konferans salonunda yapıldı. Okul bahçesinde yapılan ilk tören, saat 09.05’te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı.

Konferans salonunda yapılan tören, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapılmasıyla başladı. Konuşmaların ardından öğrencilerimizin hazırladığı yazı ve şiirlerin okunması, Müzik Öğretmenimiz Özlem KÜÇÜK, Edebiyat Öğretmenimiz Mehmet KAYIRAN ve İngilizce Öğretmenimiz Ergin VARDAR rehberliğinde hazırlanan Atatürk’ün sevdiği türkülerin söylenmesi, zeybek oyunu, vals video gösterimi ile program devam etti.

Programda Öğretmenlerimiz Özlem KÜÇÜK ve Mehmet KAYIRAN türküler söylemiş ve Mehmet Hoca’mız zeybek oynamıştır. Program, Okul Müdürümüz Sayın Müslüm ENGİN'in öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürleri ile sona ermiştir.

Pano hazırlanmasında ve bu başarılı programda yoğun emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.  Mustafa Kemal Atatürk

11-11-202311-11-202311-11-202311-11-202311-11-2023

Yayın: 11.11.2023 - Güncelleme: 11.11.2023 19:56 - Görüntülenme: 329