ANKARA / MAMAK - Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi

Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi

Adres
BOSTANCIK MAH. 1573 SK. ŞEHİT VOLKAN GÜRBÜZER ANADOLU LİSESİ BLOK NO 4 MAMAK / ANKARA
Vizyon
Milli, ahlaki ve evrensel değerlere bağlı, başarılı gençlerin yetişmesine yönelik kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunan saygın bir kurum olmak.
Misyon
Çağın bilimsel, teknolojik ve sosyal gelişmelerine uyum sağlamış kadrosuyla evrensel, milli, manevi değerleri önemseyen; bilgili, erdemli, başarılı, donanımlı “kendisi” olarak ortaya çıkabilen bireyler yetiştirmek.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli
08.30 - 15.35
Kalorifer - Doğalgaz
Ulaşım
Toplutaşım Araçları ile okulumuza: Ekin Mahallesi: 320,324,325,329 ve 343 No´lu Karapürçek Mahallesi: 312,321,322 ve 345 No´lu EGO otobüsleri ile veya Ankara Hastanesi karşısı (MKM Yanı) yada Ankara Hastanesi altından Bentderesi´nden gelen Siteler-Eskiyol dolmuşları ile ulaşılabilir. Samsun yolu üzerinden Karaprçek yoluna dönüldüğünde ilk ışıklarda otobüsten inip sağa doğru Çatak Cad. üzerinde yürünürse 100 m ileride sağdadır.
Servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Altındağ Sitelere çok yakındır ancak Mamak ilçesine bağlıdır. Samsun yoluna da oldukça yakındır.
5 KM
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9. SINIF KONTENJANI 280 OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
OKULUMUZ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HİZMETE AÇILMIŞTIR. BU NEDENLE YKS YE GİREN ÖĞRENCİMİZ YOKTUR.
FUTSAL, VOLEYBOL, BASKETBOL, BOKS, HALTER, TAEKWONDO
ERASMUS KA1
Diğer Hususlar
Okulumuz Zorunlu Hizmet Bölgesidir. Yıllık Öğretmen Hizmet puanı 14 dür. Zorunlu Hizmetini tamamlamış öğretmenler için Yıllık Hizmet Puanı 21 dir.