ANKARA / MAMAK - Şehit Volkan Gürbüzer Anadolu Lisesi

Nis

Kût'ül-Amâre Kuşatması (Birinci Kut Muharebesi), I. Dünya Savaşı'nın Irak Cephesi'nde, Osmanlı Devleti ile Britanya İmparatorluğu arasında gerçekleşmiş bir kuşatma muharebesidir.

Nis

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve çocuklara o günün bayram ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle coşku, sevinç ve özlemle kutlandı.

Nis

2 Nisan 2024 Salı günü okulumuzda iftar yemeği düzenlenmiştir.

Mrt

12.Sınıf öğrencilerimizle 22.03.2024 tarihinde, konferans salonunda toplantı yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni Düzenlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Okulumuzda kutlama yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü; İdrecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla, okulumuz konferans salonunda yapılan programla kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin büyük ve kahraman önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü; aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde hasret, özlem ve minnetle anıyoruz.

Kas

Futbol ve voleybol turnuvaları öğrencilerimizin büyük katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuza Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünden sanatçılar davet edilmiş, öğrenci ve öğretmenlerimize sanat dolu dakikalar yaşatılmıştır.

Kas

Okulumuza ismi verilen Şehit Volkan Gürbüzer adına Şehit Köşesi oluşturulmuştur.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzun konferans salonunda düzenlenen tören ile coşkuyla kutlandı.

Ekm

Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılını büyük coşku ve sevinç ile kutlarken Anıtkabir ziyaretimiz ile bu coşkumuzu taçlandırdık.